Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Energieffektiviseringen fortsetter i REMA-porteføljen til AKA

Denne gangen var det REMA 1000 Dikeveien i Fredrikstad som stod for tur. Kjøpmann Solfrid Wibe åpnet torsdag 9. mars dørene til nyoppussede lokaler.

Kjøpmann Solfrid Wibe (lys blå skjorte) og gjengen ved REMA 1000 Dikeveien feiret nyåpning torsdag 9. mars.
Kjøpmann Solfrid Wibe (lys blå skjorte) og gjengen ved REMA 1000 Dikeveien feiret nyåpning torsdag 9. mars.

Samarbeidet mellom REMA 1000 og AKA er tett, og oppgraderingene kommer på løpende bånd. Oppgraderinger som krever nøyaktig planlegging for at alt skal klaffe i løpet av få stengedager.

- Det er et stort og felles fokus på å modernisere og ikke minst energieffektivisere eiendommene. Det investeres i gode og langsiktige løsninger, forteller AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud.

Kjøpmann Solfrid Wibe forteller at hun kommer til å halvere strømkostnadene med tiltakene som nå er gjennomført. Belysningen er skiftet ut med energibesparende LED-belysning og alle kjøle- og frysedisker er byttet ut. Også ventilasjonsanlegg og fliser på gulv er nye. Kort sagt er butikken ny, fra innerst til ytterst.

Oppussingen vil gi kundene en helt ny og forbedret handleopplevelse. Dikeveien i Fredrikstad er et attraktivt handelsområde med høy konkurranse. REMA 1000 ligger sentralt plassert i sentrum av området, og er nærmeste nabo til kjøpesenteret Østfoldhallene.

Eiendommen i Dikeveien har vært i AKA sitt eie siden 2012, da AKA overtok en portefølje på ni tilsvarende eiendommer på Østlandet. I REMA 1000 region Østre Østland har AKA i dag 10 REMA-eiendommer, mens totalt i AKAs landsdekkende eiendomsportefølje finnes det hele 76 REMA-eiendommer på til sammen 115.000 kvadratmeter.

Rolv forteller at han og kollegaene i driftsavdelingen har mange prosjekter i pipeline også videre fremover. - Vi deltar med prosjektstyring, og har et nært samarbeid med de ulike regionene. Vårt mål er å legge til rette for best mulig driftsforutsetninger for REMA og kjøpmenn over hele Norge.

AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

- Det er høyt tempo, og jobben forutsetter at man liker å ha mange baller i lufta samtidig. Vi er mye på farten, smiler Rolv. Han deltok på feiringen da Solfrid nyåpnet sin populære butikk etter en stengeperiode på 10 dager. AKA gratulerer så mye med oppgraderingen!