Enda en ny leietaker er klar

I fjor etablerte Asker Entreprenør regionskontor i Kartverksveien i Hønefoss, men allerede nå er de på flyttefot – og blir snart leietakere i nye HM33.

Dette er en beskrivelse av bildet
Regionleder i Asker Entreprenør avd. Ringerike, Ole Einar Rongved (t.v.), ser frem til å flytte avdelingen inn i nye og større lokaler. Her avbildet foran HM33 sammen med driftsdirektør i AKA, Rolf Hammerengen.

God vekst og mange fremtidige spennende prosjekter har ført til at avdelingen i Hønefoss trenger større plass allerede før de har rukket å feire ettårsjubileum. I løpet av høsten flytter de inn i splitter nye og topp moderne kontorlokaler i HM33, kun noen få hundre meter unna dagens kontor.

Ny avdeling

1. oktober 2017 åpnet Asker Entreprenør avd. Ringerike med tre ansatte på laget. Ole Einar Rongved, Jon Håvard Bakken og Johan Kolsrud hadde alle bakgrunn fra entreprenøren Tronrud Bygg (nå BetonmastHæhre), og et felles ønske om å etablerere noe nytt og bygge opp en virksomhet fra bunnen av.

Da de tre tok kontakt med Asker Entreprenør, skjønte entreprenøren raskt at tidspunktet for ekspansjon i Ringeriksregionen var kommet. Man hadde funnet de rette menneskene til å lede en ny avdeling. Og sammen med selskapets vekststrategi og mål om tilstedeværelse på hele Østlandet, samt de gode vekstprognosene for regionen, lå dermed alt til rette for oppstart.

Vokser raskt

- Vi har siden oppstarten i fjor hatt en god vekst, og etablert oss på Ringerike med flere prosjekter, forteller regionleder Ole Einar Rongved. For tiden har de 5 større pågående prosjekter, to på Ringerike og tre i Bærum, samt noen mindre prosjekter lokalt.
Den nyetablerte avdelingen får stadig mer å gjøre, og har ansatt hele 12 personer siden oktober. Fra 1. november vil totalt antall ansatte i avdelingen være 17. - Med tanke på videre vekst, har vi behov for større lokaler, forteller Rongved. - Vi trives godt på Hvervenmoen, og det ble derfor et naturlig valg å flytte til HM33, noen hundre meter unna.

- Vi ser frem til å flytte inn i HM33 og bli en del av et allerede etablert fagmiljø som passer oss som entreprenør godt, smiler regionleder Rongved. Asker Entreprenør avd. Ringerike blir i løpet av høsten å finne i 7. etasje på adressen Hvervenmoveien 33.

Om Asker Entreprenør

Selskapet har hovedkontor i Asker og regionskontorer i Nittedal, Moss og Hønefoss. Hønefoss-avdelingen konkurrerer om byggeprosjekter hovedsakelig i Ringerike og Hadeland, men også nabokommuner som Bærum og Modum.

Asker Entreprenørs totale omsetning for inneværende år forventes å være i overkant av en milliard kroner. Selskapet eies 60% av Kongsvinger-konsernet Ø.M. Fjeld, som er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet og har omkring 500 ansatte.

Plass til deg

Det er fortsatt ledige arealer i HM33 – ta kontakt med AKA for en hyggelig prat! Send en mail til driftsdirektør Rolf Hammerengen, rolf@aka.no eller ring tlf. 908 67 888.