Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

En ekstremøvelse på 10 dager

- Vi regner med energibesparelser på opptil 40%, sier kjøpmann Eirik Hauger.

Kjøpmann ved REMA 1000 Lierstranda, Eirik Hauger (t.v.), gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.
Kjøpmann ved REMA 1000 Lierstranda, Eirik Hauger (t.v.), gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

AKAs leietaker REMA 1000 Lierstranda feirer i dag med stor åpningsfest etter betydelige oppgraderinger!

Selv om endringene innendørs er mange og viktige, er det den nye og freshe fasaden som først fanger kundenes oppmerksomhet. Den blå fasaden har blitt mørk grå, og flere områder er dekket eller innrammet av trespiler – blant annet et utendørs salgsområde. Det er også montert lysdioder utendørs, som gjør butikken innbydende når mørket faller på.

- Det er fint med en oppgradering av butikkens utseende, nå fremstår den litt mer tidsriktig, mener kjøpmann Eirik. REMA 1000 Lierstranda er en av de første i landet som får den nye, helhetlige oppgraderingen. Sist gang det ble gjort konseptuelle endringer og oppfriskninger, var da REMA 1000-kjeden overtok butikken i 2008.

Reitan-gruppen kjøpte den tyske matvaregiganten Lidl sine norske butikker i 2008. De 50 butikkene endret navn og konsept til REMA 1000. AKA eier i dag 76 butikker med REMA 1000 som leietaker, hvorav 16 er fra den tidligere Lidl-porteføljen.

Før og etter oppgradering.

På innsiden har butikken blitt som ny. - Alle flater er fornyet, sier kjøpmannen. - Gulvet har fått lyse fliser, veggene har fått et nytt strøk maling, og alt av kjøl, frys, belysning og tekniske anlegg er byttet ut med energibesparende utstyr. Vi regner med å spare titusener av kroner i måneden, avhengig av strømprisen, forteller han fornøyd.

Den erfarne kjøpmannen er imponert over den korte nedetiden i forbindelse med renoveringen. - Det er en ekstremøvelse å gjennomføre alt dette på 10 stengedager. Det har vært fagfolk i sving over alt, døgnet rundt. De er utrolig dyktige, og resultatet har blitt råbra.

Torsdag 24. august var det klart for gjenåpning med kakefeiring og gode tilbud. - Vi gleder oss til å feire med kundene våre gjennom hele kommende helg, avslutter Eirik, som også takker sine 22 ansatte for en godt utført jobb i stengeperioden. - Det er mye som skal rigges ned og opp, tømmes og fylles. Her har alle stått på og gjort sitt for at vi klarte å holde tidsplanen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

AKA gratulerer så mye med flott oppgradering!