Bunnpris til Skjervøy

Torsdag 18. mars åpnet Bunnpris i AKA sine lokaler på Skjervøy i Troms og Finnmark. Dette er AKAs første leieforhold med dagligvarekjeden.

Kjøpmann Anna Birgitte Johansen og mannen Bjørn Egil Sareussen.
Kjøpmann Anna Birgitte Johansen og mannen Bjørn Egil Sareussen.

Da tidligere leietaker flyttet ut i 2020, tok det ikke lang tid før en ny leieavtale var på plass. - Jeg er veldig tilfreds med at vi så raskt har klart å etterfylle lokalene med en ny leietaker som vil satse, sier AKAs driftsdirektør Rolf Hammerengen.

Etableringen av Bunnpris på Skjervøy blir AKAs første leieforhold med dagligvarekjeden. Bunnpris åpnet sin første butikk i Trondheim i 1981, og har i dag over 250 butikker i hele Norge. Kjeden eies av selskapet I. K. Lykke AS.

Konseptet til Lykke-familien går ut på å tilby et bredt utvalg kjente og kjære merkevarer. Bunnprisbutikker strekker seg fra små Brustad-buer, på under 100 kvadratmeter, til større Bunnpris Gourmet-butikker med større sortiment og egen ferskvareavdeling.

- Vi gleder oss til å få Bunnpris inn som leietaker i våre lokaler på Skjervøy, sier AKAs driftsansvarlige for eiendommen, Geir Bratlund. - Butikklokalene på Skjervøy er på totalt 1 290 m², inkludert lager og sosiale rom. Det er gjort en stor oppgradering i forbindelse med Bunnpris sin innflytting, blant annet ny LED-belysning og selvbetjente kasser, samt at alle overflater er pusset opp fra gulv til tak.

Den største forskjellen for kundene på Skjervøy vil nok likevel være at butikken har egen ferskvaredisk og ikke minst en spennende og rikholdig ferskpakket ostedisk, samt at kundene tilbys butikkstekte brød i hele åpningstiden. - Lokalene er skreddersydd etter markedet og behovene her på Skjervøy, forteller regionsdirektør i Bunnpris Ole Kristian Aspenes.

- I areal er dette en stor Bunnpris, sier Aspenes. - Vi satser på ferskvarer som frukt og grønt, bake-off, kjøtt og ost. Aspenes forventer stort trykk av kunder på åpningsdagen, men understreker at de selvfølgelig tar forholdsregler i forhold til coronasituasjonen – selv om det ikke er registrert smitte i kommunen pr. i dag.

- Vi kjører ikke en tradisjonell åpning med kake, demonstrasjonsdisker og lignende. Men mange gode åpningstilbud har vi, sier regionsdirektøren. Den nye butikken eies og drives av kjøpmann Anna Birgitte Johansen og mannen Bjørn Egil Sareussen. Det er også et ektepar som driver en Bunnpris i Alta inne på eiersiden.

- Med AKA sine nærmere 430 000 m² eiendom, hovedsakelig bestående av handelsarealer fordelt over hele Norge, jobber vi målrettet hver eneste dag for å gi leietakerne våre de beste forutsetninger for å lykkes med sin virksomhet. Og vi har stor tro på at Bunnpris vil lykkes på Skjervøy, sier Rolf, som er svært fornøyd med at andelen ledige arealer i AKAs portefølje er helt nede i 0,4%.

AKA gratulerer Bunnpris Skjervøy med åpningen – vi gleder oss til å se resultatet så fort omstendighetene tillater oss å reise igjen!