Apotek 1 gjør eiendommen komplett!

For drøyt et år siden kunne AKAs leietakere i Ingeniør Rybergsgate 56 på Åssiden i Drammen feire en vellykket totalrenovering. Nå feires det på nytt – denne gangen åpningen av et splitter nytt Apotek 1.

Apoteker Marthe Gaarder gratuleres av AKAs Driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

Forretningsbygget på Åssiden var AKAs første eiendomskjøp, og representerer starten på en spennende reise for selskapet. Fra å være en dagligvarekjede, til å bli aksjonær i NorgesGruppen, til å bli et betydelig eiendomsselskap innen handelsnæringen. AKA har vokst hurtig og opplevd mye.

En engasjert gjeng klare til åpning.

Og med mål om å levere førsteklasses handelseiendommer til våre førsteklasses leietakere, kan vi ikke sitte stille. Vi må henge med i utviklingen og stille høye krav til oss selv.

Derfor har det den siste tiden pågått ombygging og oppussing av den tidligere AKA Lavpris-forretningen i Ingeniør Rybergsgate 56. Det har resultert i en eiendom som fremstår så å si som ny. Både når det gjelder det som er synlig og det som er skjult. Blant annet er ventilasjonssystem og andre tekniske systemer byttet ut med moderne løsninger.

Med åpningen av en ny Apotek 1-filial torsdag 8. februar 2018 er eiendommen på Åssiden fylt opp med attraktive og spennende forretninger. - Dette har blitt en eiendom med en god bransjemiks – her finner man det meste, mener AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud. - De seks forretningene utfyller hverandre på en fin måte, og eiendommen er i dag et svært attraktivt handelspunkt på Åssiden.

Ingeniør Rybergsgate 56 består i dag av dagligvarekjeden Meny, Nille – som også nylig har fått nye lokaler, blomsterforretningen Blomsterriket, Sir Price Outlet – en populær outlet for merkeklær, Spahuset Catalina – en salgsutstilling for spabad, og nå til slutt et splitter nytt Apotek 1. Totalt er det 4 054 kvadratmeter utleid areal.

Torsdag 8. februar klokken 10.00 hadde mange møtt opp for å ønske det nye apoteket velkommen til Åssiden. Kjeden svarte med marsipankake og gode tilbud som virkelig gledet kundene. AKAs Rolv Eriksrud var en i rekken av mange gratulanter. Rolv har fulgt prosjektet tett, og har i likhet med Apotek 1 stor tro på å legge til rette for gode «naboskap» mellom ulike bransjer.

Regionssjef Vigdis Lillebuen til venstre var også tilstede på nyåpningen.

AKA kan nå telle fire leietakerforhold med Apotek 1- kjeden, som er landets første og største apotekkjede. Over 360 apotek er i dag fordelt over hele landet. Vi gratulerer Apotek 1 med åpningen, og ønsker lykke til!

For kort tid siden stod også AKA sin eiendom på Åssiden ferdig med ny fasade.