Åpningsfest hos XXL Hønefoss

Det var folksomt og svært hyggelig på Hvervenmoen torsdag morgen, da sportsgiganten XXL endelig kunne åpne dørene som første butikk i AKAs nye handelsbygg.

Samling med alle ansatte minutter før åpning torsdag morgen.
Samling med alle ansatte minutter før åpning torsdag morgen.

Varehussjef Fredrik Byman strålte om kapp med det lyssatte handelsbygget – selvfølgelig i grønt for anledningen – da han ønsket kundene velkommen inn allerede kl. 07.00 på åpningsdagen. Sammen med et stort team har Byman de siste ukene rigget det 3 000 m² store varehuset for åpning, og etter hva AKA erfarer hatt full kontroll inn mot den store dagen.

De første kundene ble ønsket velkommen inn kl. 07.00.
Spente kunder på vei inn i det flotte varehuset.
XXL er den første kjeden som åpner i det nye handelsbygget på Hvervenmoen.

Inkludert ekstra bemanning for anledningen kunne den erfarne varehussjefen telle hele 80 medarbeidere på jobb den hektiske førstedagen. Og allerede etter morgentimene kunne han fastslå at dagen var en suksess, og at mange hadde latt seg imponere av den flotte butikken.

Blide kunder og blide ansatte.
Hele 80 XXL-medarbeidere var behjelpelige på åpningsdagen.
Driftssjef Anders, varesjef Tor (XXL Tromsø) og selgerleder Andy (XXL Alnabru) var på plass for å bistå Hønefoss med åpningen.

I fem avdelinger kan alle som er interessert i sport, trening og friluftsliv finne det de har behov for; her finnes utstyr for både sommer- og vinteraktiviteter og villmarks- og jaktutstyr, sko og treningstøy – for å nevne noe.

Utvalget som presenteres er helt nytt for Ringeriksregionen, og vil gi befolkningen lokalt og i tilliggende områder enda en grunn til å legge handelen til Hønefoss og Ringerike. Også på åpningsdagen hadde kunder både fra fjern og nær funnet veien for å få med seg de mange gode tilbudene.

Karen Degerud tok med seg flyttelasset fra Harstad for å jobbe som selgerleder tekstil på XXL Hønefoss.
I fem avdelinger kan alle som er interessert i sport, trening og friluftsliv finne det de har behov for.
XXL har eget verksted inne i butikken, som utfører reparasjoner og service på blant annet sykler og ski.

- Vi har gledet oss utrolig mye til å vise frem vårt splitter nye varehus, og det er veldig gøy å se så mange blide ansikter her i dag, sier Byman, som er klar for å fortsette åpningsfesten inn i helga.

Travelt i kassene på åpningsdagen.
AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen (t.h.) gratulerer varehussjef Fredrik Byman med åpningen på vegne av gårdeier.
De øvrige kjedene som om kort tid skal åpne i handelsbygget er Elkjøp, Megaflis og JYSK. Når alle er på plass vil bygget inneholde 12 000 m² handel. Sammen med første byggetrinn som sto ferdig i 2016 har AKA ferdigstilt totalt ca. 30 000 m² handelsarealer i Hvervenmoen Næringspark.

AKA gratulerer XXL med åpningen og ønsker velkommen til Hvervenmoen og Hønefoss!