Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Åpning av utvidet og forbedret KIWI Roa

- Vi i KIWI Roa er veldig begeistret for at både gårdeier og kjede har stor tro på punktet, og at samarbeidet mellom oss er så godt, sier butikksjef Vegard Skau Tjønnås.

KIWI Roas butikksjef Vegard Skau Tjønnås (t.v.) og distriktssjef i KIWI, Kristian Hagen (t.h.), feiret nyåpningen med de ansatte.
KIWI Roas butikksjef Vegard Skau Tjønnås (t.v.) og distriktssjef i KIWI, Kristian Hagen (t.h.), feiret nyåpningen med de ansatte.

Torsdag 2. februar var det åpningsfest ved KIWI Roa på Hadeland. Butikken har vært stengt i nesten tre uker mens siste del av utviklingsprosjektet ble utført. Prosjektet har gitt KIWI større parkeringsareal og en utvidelse av butikken på hele 500 kvadratmeter.

Kundene fikk utdelt roser av blide KIWI-ansatte på åpningsdagen.

Vegard Skau Tjønnås har vært butikksjef ved Roa siden 2020. - Vi har opplevd at Roa i økende grad har blitt et knutepunkt, og kundegrunnlaget har økt gradvis. En utvidelse av butikken betyr mye for å sikre en god fremtidig drift, sier butikksjefen.

Lunner-koret underholdt med flott sang på åpningsfesten.

Han er glad for at det også kommer på plass en ladepark med hurtigladere ved eiendommen i løpet av våren. - Rv4 har et begrenset ladetilbud i dag, og vi har god eksponering mot veien. Vi regner med at vi fanger opp enda mer trafikk når de åtte ladestolpene er på plass, ser han.

Lunners ordfører Harald Tyrdal stod for den offisielle åpningen torsdag formiddag.

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen opplyser at butikken nå har et areal på 1.400 kvadratmeter. - KIWI har i lengre tid ønsket å utvide sine lokaler på Roa. Vi har et godt samarbeid med våre leietakere når det gjelder potensiell videreutvikling av eiendommene, og er glade for å ha funnet gode løsninger sammen med KIWI Roa, sier Morten.

AKAs prosjektsjef Morten Kristiansen gratulerte butikksjef Vegard Skau Tjønnås på vegne av gårdeieren.

- Det gir verdi for begge parter at byggene kontinuerlig vedlikeholdes, oppgraderes og tilpasses endrede behov, mener Morten. - På Roa er nå alt av tekniske anlegg byttet, og bygget er både mer miljøvennlig og kostnadsbesparende. Det, sammen med utvidet areal, gir et godt grunnlag for fortsatt lønnsom drift i mange år fremover.

Butikksjefen er fornøyd med å kunne tilby både kunder og ansatte bedre plass. - Med utvidelsen tar vi også inn flere varelinjer, som accessories og etnisk mat. I tillegg utvides flere eksisterende varegrupper.

Før og etter utvidelsen.

- De nye kjøle- og frysediskene har dører, for å spare på energien. Tre kasser har blitt til fire, og sikkerheten i bygget er betydelig forbedret. Alt i alt er vi veldig fornøyde med resultatet, og er godt rigget for å vokse videre, avslutter Vegard.

 

Les også om AKAs videre planer for Roa-eiendommen.