Åpning av Europris Stokke

Det er den siste vårdagen i 2018, men sommeren har for lengst kommet til Stokke i Vestfold. En spent gjeng i en splitter ny Europris kan endelig klippe snoren, etter noen hektiske og varme dager med åpningsforberedelser.

I strålende solskinn torsdag 31. mai kunne butikksjef Marthe Langedrag ønske velkommen inn i sin nye og bugnende Europris-butikk. Både grilling, kake, kaffe og fantastiske åpningstilbud fristet mange blide og spente ansikter til å møte opp for å overvære åpningen.

Butikken ligger svært sentralt til i 1. etasje i en ny leilighetsblokk i Tassebekkveien.

– Dette lokalet er perfekt for oss. Her kommer vi til å fange opp mye trafikk, forteller butikksjefen. De siste dagene har vært travle for Marthe og «Stokke-gjengen».

– Men slik må det være, smiler hun.

Den topp moderne og flotte butikken føyer seg inn i den etter hvert lange rekken av Europris-forretninger i Norge. AKAs overtakelse av lokalene er satt til 2. juli i år, og eiendommen blir selskapets nummer 20 med den hurtigvoksende kjeden som leietaker.

AKAs driftsansvarlig, Rolv Eriksrud, var en av mange fremmøtte på åpningsdagen og kunne glede seg over en jevn strøm av fornøyde kunder.

– Butikksjefen har samlet et førsteklasses team til den nye butikken – en gjeng med motiverte medarbeidere, forteller Rolv og smiler.

– Dette kommer til å bli veldig bra, fastslår han.

– Europris og AKA er en god match. Vi kjenner oss igjen i hvordan kjeden tenker, og har stor sans for det fokuset de har på å oppnå sine målsettinger. Rolv har blant annet det operative driftsansvaret for AKAs eiendommer vest for Oslofjorden.

Etter en hyggelig åpningsdag i Stokke, og bevitnelse til mange positive tilbakemeldinger, er det bare en ting som gjenstår: 

– Vi i AKA gratulerer med åpningen og ønsker Europris og Marthe Langedrag lykke til med den nye forretningen, avslutter en tilfreds driftsansvarlig.