Åpner kjedens største butikk

Musti er Nordens største dyrebutikk-kjede med nesten 300 butikker i Sverige, Finland og Norge. I dag åpnet kjedens største butikk i Norge – i AKAs lokaler på Åssiden i Drammen.

Butikksjef Victoria Moen Nordby med sine ansatte som tydelig gleder seg over sin nye butikk.
Butikksjef Victoria Moen Nordby med sine ansatte som tydelig gleder seg over sin nye butikk.

En flott Golden Retriever stilte villig opp til fotografering.

Både tobente og firbente var gledelig tilstede på åpningsfesten til Norges 40ende og hittil største Musti-butikk. Den røde løperen var selvsagt rullet ut for anledningen, og de ansatte i den nyopprettede Musti-avdelingen smilte fra øre til øre.

- Dette er vår andre leieavtale med kjeden, forteller driftsansvarlig i AKA Rolv Eriksrud. - Vi synes dette er veldig hyggelig, og ser at Musti er en god og utfyllende nabo til dagligvarebutikkene.

Butikksjef hos Musti, Victoria Moen Nordby, gratuleres av AKAs driftsansvarlig Rolv Eriksrud.

Musti Åssiden ligger i Ingeniør Rybergsgate 56, som har vært i AKAs eie i 35 år, og deler bygg med bl.a. dagligvarekjeden Meny, Nille og Apotek 1. Den populære dyrebutikken skal leie et areal på 540 m², som er større enn normalt for kjeden. - Kjeden ser behovet for større butikker, forteller butikksjef Victoria Moen Nordby.
- Sett bort fra størrelsen, er Musti Åssiden lik de øvrige butikkene i kjeden, med samme konsept, sier Nordby som kommer direkte fra stillingen som butikksjef i en annen Musti-avdeling. Når hun ikke jobber i butikken er hun blant annet instruktør ved mannens hundeskole, og eier åtte hunder selv.

- Nå ser vi frem til å møte både mennesker og dyr her på Åssiden, og vise frem Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, avslutter en fornøyd butikksjef.

AKA gratulerer Musti med åpningen og ser frem til videre samarbeid!