Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

AKAs 28. Europris-leietaker med nyåpning

Europris flytter inn i AKAs nyeste handelsbygg i Bardufoss.

AKAs driftsansvarlig, Geir Bratlund, gratulerer butikksjef Bodil Johnsen med ny og flott Europrisbutikk.
AKAs driftsansvarlig, Geir Bratlund, gratulerer butikksjef Bodil Johnsen med ny og flott Europrisbutikk.

KIWI hadde allerede flyttet inn da AKA 1. februar overtok et 3.000 kvadratmeter stort nybygg på Andslimoen i Bardufoss. 11. mai fulgte Europris etter og kompletterte dermed den flotte handelseiendommen.

Europris Bardufoss har i likhet med KIWI tidligere hatt tilhold i Målselvsenteret. - Vi har hatt en fin vekst de siste tre årene. Vi satser på god kundeservice og holder det ryddig – og det har vært en suksess hittil, sier butikksjef ved Europris, Bodil Johnsen. - De nye lokalene våre er mye mer egnet vår drift og legger til rette for at vi kan vokse enda mer. Her kan vi utnytte arealene bedre og optimalisere vareplassering og kundestrøm.

11. mai var det stor åpningsfest og mange gode tilbud ved nye Europris Bardufoss.

Det er mange som setter pris på den lokale Europris-butikken på Andslimoen, noe som viste seg tydelig på åpningsdagen torsdag 11. mai. - Vi merker godt at vi har vært savnet når vi har hatt en stengeperiode, forteller Bodil fornøyd, mens hun hilser mange trofaste kunder velkommen inn i ny butikk. - Dette har vi gledet oss enormt til, og det er godt for oss å kunne senke skuldrene etter iherdig jobbing med flytting av butikken siden 24. april.

Butikksjef Bodil Johnsen har flyttet Europris Bardufoss inn i AKAs nye handelseiendom på Andslimoen.

Bodil ser flere fordeler med å flytte fra kjøpesenter til eget bygg. - Vi er veldig fornøyde med plasseringen ved E6, den store gratis parkeringsplassen og vår nye dagligvarenabo. Vi kan begge trekke store fordeler av å ligge så tett og godt synlig, sier Bodil. - Også har vi fått en egen «utebutikk». Det blir luksus å få et eget område til utemøbler, jord og andre sesongvarer. Det er nytt for oss, og det skal vi utnytte godt.

Mange kunder hadde savnet den lokale Europris-avdelingen.

AKAs driftsansvarlig Geir Bratlund var på plass i Bardufoss med gratulasjoner til selskapets nyeste leietaker. Han tror Europris vil trives i de nye lokalene. - Her har AKA vært så heldig å kunne komme med innspill i byggeprosessen og sørget for at lokalene er godt tilpasset Europris, sier han. - Ikke bare er lokalene oversiktlige og hensiktsmessige for ansatte og kunder, men de er også effektive med tanke på energiforbruk.

Europris og KIWI er gode naboer ved AKAs handelseiendom på Andslimoen.

- Vi ser frem til å følge utviklingen til Europris Bardufoss, og jobbe sammen med de for at lokasjonen skal bli best mulig lønnsom for begge parter, avslutter Geir. AKA gratulerer så mye med nyåpningen!

Se eiendommen her.