Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

AKA selger kontorseksjon i HM49

Ringbo BBL overtar 1. september en seksjon i kontorbygget HM49 i Hønefoss. - Vår strategi er å eie og forvalte handelseiendommer, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen.

AKA selger en seksjon til Ringbo, som nå eier 1. og 2. etasje sør, til venstre for hovedinngangen.
AKA selger en seksjon til Ringbo, som nå eier 1. og 2. etasje sør, til venstre for hovedinngangen.

Den aktuelle seksjonen befinner seg i 2. etasje i byggets hovedfløy, direkte over Ringbos lokaler i 1. etasje. - Kontorene leies i dag ut til flere ulike aktører og disse kommer fortsatt til å ha tilhold der, sier daglig leder i Ringbo Jens Veiteberg, som er glad for å ha sikret seg enda en seksjon i HM49.

- Vi har solid vekst og ser på sikt at vi har behov for mer plass. Når muligheten til å kjøpe ytterligere en seksjon i HM49 bød seg, slo vi til, sier Jens, som ser for seg å ta i bruk deler av den nykjøpte seksjonen i 2023. - Det er viktig for oss å sikre lokaler for videre utvikling av vår virksomhet.

Daglig leder i Ringbo, Jens Veiteberg.

- I første omgang vil vi flytte møterommene opp, og gjøre plass til flere kontorer i 1. etasje. Vi ønsker å kunne sitte samlet på én etasje så lenge som mulig, sier Jens. - Men dersom alt går etter planen vil vi allerede nå i høst starte arbeidet med å koble etasjene sammen med en intern trapp.

HM49 huser et sterkt fagmiljø innen blant annet eiendom, IT, økonomi og juss. - Vi trives svært godt med å være en del av felleskapet her i HM49, sier Jens. Han understreker fordelen av å ligge i første etasje og kunne tilby gratis parkering til sine kunder.

Ringbo BBL er tilknyttet Norske Boligbyggelag og forretningsfører for nær 140 borettslag og boligsameier, hovedsakelig i Ringeriksregionen og i Hallingdal. Det tilsvarer over 3.600 boliger under forvaltning og over 7.000 medlemmer.

Investeringsdirektør i AKA, Hallvard Thoresen er tilfreds med salget: - AKAs hovedfokus er drift og forvaltning av egne handelseiendommer. Siden oppføringen av hovedfløyen i HM49 i 2012 har AKA hatt flere seksjoner i sitt eie. At vi nå selger enda en kontorseksjon er en naturlig del av strategien om videre vekst i porteføljen av handelseiendommer med fokus på dagligvare, byggevare og bredt vareutvalg.

I desember i fjor solgte AKA en seksjon i 4. etasje til det lokale eiendomsselskapet XPND.

- Vi takker Ringbo for en hyggelig handel og er glade for at lokale aktører vokser videre i HM49, avslutter Hallvard.