Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

AKA overtar nok et handelsbygg i Bardufoss

AKA overtar 1. februar et 3.000 kvadratmeter stort nybygg på Andslimoen i Bardufoss. - Kjøpet ble avtalt tilbake i mars 2022, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen.

AKA og investeringsdirektør Hallvard Thoresen har overtatt en handelseiendom på Andslimoen i Bardufoss.
AKA og investeringsdirektør Hallvard Thoresen har overtatt en handelseiendom på Andslimoen i Bardufoss.

1. desember 2022 nyåpnet KIWI Andslimoen ved eiendommen. De leier et areal på 1.500 kvadratmeter. - Det er også klart at Europris blir leietaker i resterende areal på 1.500 kvadratmeter. De flytter inn i 2024, forteller Hallvard. Begge leietakerne flytter fra allerede etablerte butikker noen få hundre meter unna.

AKAs prosjektansvarlig, Even G. Skistad, har fulgt byggeprosjektet hele veien. - Det har vært fint som gårdeier å kunne komme med innspill underveis i prosjektet, slik at bygget er tilpasset våre leietakere best mulig. Samarbeidet med både utbygger Fazenda Utvikling AS og entreprenør har vært positivt, og vi har hatt en god dialog hele veien, sier han.

Investeringsdirektøren er fornøyd med å ha sikret AKA den flotte eiendommen i nord. - Det er stille i transaksjonsmarkedet for tiden, og generelt få eiendommer ute på markedet. De selgerne som er ute og tester markedet har prisforventninger som ikke samstemmer med siste tids renteøkninger, sier Hallvard.

Andslimoen er et tettsted i Målselv kommune i Troms og Finnmark.

Eiendommen ligger sentralt ved E6, der en ny rundkjøring med egen avkjøring til eiendommen er etablert. Se eiendommen her. Fra før eier AKA en eiendom lenger sør i Bardufoss, som leies ut til REMA 1000.

Selger er Fazenda Utvikling AS.