Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

AKA med nytt utviklingsprosjekt på Hadeland

I februar åpner en oppgradert og utvidet KIWI Roa. Men AKA har større planer for eiendommen sentralt plassert ved Rv4 på Hadeland.

Tormod Syvertsen
av Tormod Syvertsen
AKAs eiendomssjef Tormod Syvertsen har tro på at det er aktører som ønsker å etablere seg på Roa.
AKAs eiendomssjef Tormod Syvertsen har tro på at det er aktører som ønsker å etablere seg på Roa.

- Vi har tro på at det er flere aktører som ønsker å etablere seg i hjertet av Lunner kommune, sier AKAs eiendomssjef Tormod Syvertsen. Beliggenheten har god eksponering mot en av hovedfartsårene på Østlandet. - Dette er et godt punkt for de som er på farten – for eksempel på vei til hytta.

AKA er klar for et byggetrinn to. - Vi planlegger å sette opp et nytt næringsbygg på Roa. Når vi lander en avtale med leietaker, vil vi prosjektere og bygge på kravspekk. Det vil si at endelig utforming og valg av tekniske løsninger vil bli gjort i samarbeid med leietakeren, forteller Morten Kristiansen, prosjektsjef i AKA.

- Nybygget vil bli på inntil 1.500 kvadratmeter og dele omkring 100 parkeringsplasser med KIWI, sier Morten. - Vi er på jakt etter attraktive leietakere innen handel- eller servicekonsepter, som vil bidra til å forsterke punktet. Vi har allerede fått henvendelser fra interessenter. Men det er viktig å understreke at vi skynder oss sakte – vi har det ikke travelt og er opptatt av å finne det riktige konseptet.

AKA har også tegnet en avtale med Kople som vil etablere en ladepark med hurtigladere på parkeringsplassen i løpet av første halvår 2023. Dette vil være et godt tilskudd til Rv4s ladetilbud, som i dag er begrenset.

- Vårt mål er å utvikle eiendommene våre med kvaliteter som er bærekraftige og står seg i fremtiden. Samtidig ønsker vi i å bidra til en bedre utnyttelse av sentrumsområdene og flere arbeidsplasser på Roa. Vi håper å finne en samarbeidspartner som ønsker det samme, og ser potensialet i området og beliggenheten, avslutter Tormod, som oppfordrer til å ta kontakt for en hyggelig prat om mulighetene på Roa.

Kontakt Tormod her.

Se eiendommen her.