Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Kjøper populær Meny i Tønsberg

AKA fortsetter veksten og overtar 1. desember en 3.400 kvadratmeter stor handelseiendom på Eik i Tønsberg.

AKA og investeringsdirektør Hallvard Thoresen har overtatt en handelseiendom på Eik i Tønsberg.
AKA og investeringsdirektør Hallvard Thoresen har overtatt en handelseiendom på Eik i Tønsberg.

- Meny Eiktoppen er en veldrevet og populær butikk, sier AKAs investeringsdirektør Hallvard Thoresen. - Meny-kjeden står generelt sterkt i Vestfold. Området Eik ligger tre kilometer nord for Tønsberg sentrum, har lite gjennomgangstrafikk og stabil kundekrets.

Eier frem til i dag, Reidar Skjeggerød (75), er glad for at AKA overtar eiendommen: - Jeg har selv en lang historie i dagligvarehandelen, både som konsulent og butikksjef, og har krysset veier med AKA gjennom tiden. AKA som eier og forvalter har jeg bare hørt positive ting om, og da ingen i familien ønsker å overta eierskapet er jeg glad for at AKA overtar, sier Reidar.

Selger Reidar Skjeggerød.

Reidar har hatt ansvaret for det praktiske ved eiendommen, er vaktmester og altmuligmann. - Men jeg har en lidenskapelig interesse for kjøtt og ferskvare, og har vært mye i disken på Meny, forteller Reidar, som har utdannelse innen slakterfaget.

Det er Reidars sønn, Trond Skjeggerød, som er kjøpmann ved Meny Eiktoppen. Det har han vært i 25 år. - Trond er eksepsjonelt god på butikkdrift, sier Reidar. I tillegg til å drive Meny Eiktoppen, er Trond også medeier i to KIWI og én Spar-butikk.

Kjøpmann Trond Skjeggerød.

- Eiktoppen er et moderne nærsenter, med meget god parkering på omkring 130 plasser. I tillegg til Meny har eiendommen to leietakere; Apotek 1 og en frisør, forteller AKAs investeringsdirektør.

Bygget er opprinnelig oppført i 1997 men er oppgradert i flere etapper, sist i 2012. Rundt påsketider neste år monteres solceller på taket, der produsert strøm skal kjøres inn på drift av kjøle- og fryseanlegg – som for øvrig er ferdig utskiftet til rent CO2-anlegg i løpet av desember.

AKA takker Reidar Skjeggerød for en hyggelig handel!