AKA fortsetter veksten i nord

- I dag overtar vi et flott nybygg på Elvebakken i Alta, sier driftsdirektør i AKA Rolf Hammerengen. Eiendommen leies ut til REMA 1000.

Kjøpmann Tom Andre Agnalt, foran nye REMA 1000 Elvebakken. Foto: Tom Birger Anundsen, mediehuset Altaposten marked.
Kjøpmann Tom Andre Agnalt, foran nye REMA 1000 Elvebakken. Foto: Tom Birger Anundsen, mediehuset Altaposten marked.

I mai tok kjøpmann Tom Andre Agnalt med seg varer og ansatte og flyttet inn i et splitter nytt bygg noen få steinkast unna gamlebutikken. - En eventyrlig start i nye og moderne lokaler, sier en strålende fornøyd kjøpmann hos REMA 1000 Elvebakken.

Agnalt er glad for å få en større og mer oversiktlig butikk, med store vinduer mot E6 som slipper mer lys inn i butikken. Med romslig parkeringsplass og enkel tilgjengelighet fra europaveien, ser kjøpmannen for seg at flere oppdager den nye og flotte butikken i tiden fremover.

AKA signerte kjøpekontrakten tidligere i år, med avtalt overtakelse den siste dagen i august. - Dette er et kjøp helt etter AKA-boka, sier driftsdirektør Rolf Hammerengen. - Et nytt bygg med god beliggenhet, en bunnsolid leietaker og lang leieavtale.

- REMA er en av AKAs største samarbeidspartnere – dette blir vårt leieforhold nummer 79 med kjeden, sier driftsdirektøren. Fra før eier AKA to eiendommer i «nordlysbyen» Alta – også de med solide leietakere; Biltema og KIWI.

Nybygget er oppført med mønetak og skifertekking, slik at det skal passe godt inn i omkringliggende bebyggelse. Det er også innslag av skifer i fasaden. Bruttoareal er på 1 178 m².

AKA gratulerer REMA 1000 Elvebakken med nye lokaler, og ser frem til et hyggelig samarbeid!

Selger av eiendommen er Nordlysbyen Eiendom AS.