Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

AKA ansetter eiendomssjef

AKA styrker organisasjonen og ønsker Tormod Syvertsen (50) velkommen som nyansatt eiendomssjef fra 28. mars.

Tormod kommer direkte fra en eiendomssjef-stilling i Oslo Areal, der han i 11 år har hatt det overordnede ansvaret for en portefølje med kontor- og handelseiendommer. Han har også lang erfaring fra stillinger i ICA Norge og ICA Eiendom, henholdsvis som etableringssjef og eiendomssjef.

- Vi er glade for å få en meget erfaren og dyktig medarbeider med oss på reisen videre, sier AKAs eiendomsdirektør Rolf Hammerengen. AKA eier, drifter og forvalter per 3. mars 229 eiendommer, og har store ambisjoner om videre vekst i tiden som kommer.

- Tormod vil få hovedansvaret for løpende drift og forvaltning av vår eiendomsportefølje, sier Rolf. - Stillingen innebærer også arbeid med videreutvikling av eiendommene for både å sikre og øke eiendomsverdiene. Et ytterligere viktig satsningsområde blir også utvikling knyttet til bærekraft og digitalisering.

AKAs nye eiendomssjef ser frem til å bidra på AKA-laget og ta fatt i nye og spennende utfordringer, i en bransje han kjenner godt. - Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og ikke minst bli kjent med AKAs profesjonelle samarbeidspartnere og deres krav og forventninger, sier Tormod.

Tormod tiltrer stillingen mandag 28. mars. AKA ønsker han velkommen til «familien»!