Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

 

Hvervenmoen Næringspark -

En spydspiss i den regionale utviklingen på Ringerike

 

AKA er en gårdeier som skal eie og forvalte handelsnæringseiendommer. Lokalt på Ringerike er fokuset noe utvidet. I Hvervenmoen Næringspark gjennomfører AKA en omfattende utvikling både innen faghandel og kontorbygg.

Bli med på en virtuell reise over Hvervenmoen.

Hvervenmoen ligger som en portal inn til Hønefoss med E16 som nærmeste nabo. Området inneholder allerede en rekke spennende virksomheter, og sammen med Ringerike sykehus er det nærmere 2 500 arbeidsplasser i området. Det langsiktige målet er å legge til rette for opp mot ytterligere 2 000 arbeidsplasser.

I næringsparken finner man store virksomheter som Kartverket, Viken Skog og Ringerikskraft. Et stort antall små og mellomstore bedrifter kompletterer bildet av et mangfoldig område i vekst. Ringerike sykehus ligger i direkte tilknytning til næringsparken. Et universitet i umiddelbar nærhet gir også interessante perspektiver. 

Siden 90-tallet har AKA vært eier av store tomtearealer i Hvervenmoen Næringspark. Området er i dag regulert til nærmere 40 000 m² faghandel og nærmere 40 000 m² kontorarealer.

AKA har sitt hovedkontor i kontorfellesskapet HM49. Det spennende bygget – som har vunnet priser for sin arkitektur – inneholder over 200 kontorarbeidsplasser og et bredt spekter av virksomheter. Ytterligere et kontorbygg, oppført i samarbeid med Ringerikskraft, sto ferdig i næringsparken sommeren 2018. I 2016 og 2020 utviklet og ferdigstilte AKA flere større handelsbygg.

AKA fortsetter å gjøre investeringer i næringsparken. Våre planer inkluderer enda flere nye og spennende bygg av høy kvalitet. Det er allerede investert betydelig i områdets infrastruktur, slik at veksten håndteres på en god og effektiv måte.

Velkommen til Hvervenmoen Næringspark!