Dagligvarehandel er vårt liv og vår lidenskap

I AKA har vi fått dagligvarebransjen inn med morsmelken. Eiendomsinvesteringer og utleievirksomhet, er en naturlig fortsettelse av vårt engasjement for en bransje vi er glade i.

Da AKA fusjonerte med sine 43 kjedebutikker inn i NorgesGruppen i år 2000, kunne det vært slutten på familiens lange historie og tradisjon som kremmere. Slik gikk det heldigvis ikke. Vi hadde fortsatt lyst til å jobbe med og for en bransje vi setter stor pris på.

Familien la derfor en ny strategi med nye målsettinger. Mer enn 40 års fartstid i dagligvarebransjen har gitt oss en god kontaktflate og en nyttig erfaringsbakgrunn som vi svært gjerne vil bruke til noe hyggelig og meningsfylt.

I tiden som har gått siden vi trakk oss ut som drivere, har vi lykkes i å bygge opp en portefølje av handelsnæringseiendommer, som vi er svært stolte av.

AKA mener at vi kjenner bransjens forventninger, ønsker og behov, og at vi derved er en god samarbeidspartner. AKA har et handlingsrom og en stor vilje til å utvikle virksomheten.

Derfor setter vi oss ambisiøse mål om å bli Norges ledende innen drift og forvaltning av egne førsteklasses handelsnæringseiendommer, med hovedvekt på dagligvare. Vi er på god vei.

Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere Kontakt

 

 ,