Nye lokaler?
Tirsdag, 23. oktober 2018.
Vi har plass til flere innen storhandel, og for deg som ønsker nye kontorlokaler – små eller store.
Les mer

 

Rosa sløyfe-aksjonen 2018
Torsdag, 04. oktober 2018.
Rosa sløyfe-aksjonen har i år, som i fjor, fokus på senskader etter brystkreftbehandling. Mandag 8. oktober sørger Kreftforeningen, Brystkreftforeningen Ringerike og omegn, Sparebankstiftelsen og AKA for at saken får fortjent oppmerksomhet i Hønefoss.
Les mer

 

Kjøper nytt Europris-bygg
Fredag, 21. september 2018.
AKA overtok i september et splitter nytt Europris-bygg på Ørnes i Nordland.
Les mer

 

- Herved erklærer vi HM33 for åpnet!
Torsdag, 13. september 2018.
Sameiere, leietakere og inviterte fikk onsdag servert en minneverdig åpning av HM33. Tilstede på feiringen var også blant annet olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg.
Les mer

 

Enda en ny leietaker er klar
Tirsdag, 11. september 2018.
I fjor etablerte Asker Entreprenør regionskontor i Kartverksveien i Hønefoss, men allerede nå er de på flyttefot – og blir snart leietakere i nye HM33.
Les mer

 

Stolt sponsor av regionens nye elitelag
Fredag, 07. september 2018.
AKA er litt mer enn normalt glad i kulturlivet generelt, og idretten spesielt. Vi ønsker å bidra til utvikling og vekst i egen region. Nå er vi også stolt sponsor av GET-ligaens ferskeste ishockeylag – Ringerike Panthers!
Les mer

 

Ringeriksmaraton 2018
Torsdag, 16. august 2018.
Lørdag 18. august er det igjen tid for Norges største maratonstafett, og AKA er også i år stolt sponsor av det tradisjonsrike løpet som går gjennom Hole, Ringerike og Jevnaker kommune.
Les mer

 

Et nytt fellesskap står klart
Fredag, 10. august 2018.
For et par år siden kunngjorde AKA-gründer Aage Thoresen og konsernsjef i Ringerikskraft Ole Sunnset at de sammen ville bygge Hvervenmoens neste store kontorfellesskap. I dag står Ringeriks-regionens mest moderne kontorbygg ferdig – og flere er allerede operative i sine nye lokaler.
Les mer

 

REMA 1000 Herøya moderniseres
Fredag, 13. juli 2018.
Utvikling og optimalisering av eiendommer og butikker er i fokus både hos REMA 1000 og AKA. Nok et samarbeid nærmer seg ferdig – denne gangen på Herøya i Porsgrunn.
Les mer

 

 

Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere Kontakt

 

 ,