Kvalitetslokaler med topp beliggenhet ledig for nye leietakere

Nytt kontorbygg i Hvervenmoen Næringspark - innflyttingsklart 2018

Beliggenhet: Hvervenmoveien 33, Hønefoss. Kontorfellesskapet blir praktisk og sentralt beliggende rett syd for Hønefoss, i Hvervenmoen Næringspark. Enkel adkomst fra E16. Gode bussforbindelser.

Areal: Kontorbygg med 8 etasjer. Ledige arealer finnes i 7. og 8. etasje. Utleier er fleksibel i forhold til å skreddersy ditt lokale. Seksjoner kan kjøpes eller leies.

Fasiliteter: Felles kantineløsning, p-kjeller og moderne og fleksible lokaler for aktører i flere størrelser. Gode parkeringsmuligheter for besøkende. 

Beskrivelse: Bygget vil være klart for innflytting sommeren 2018. Det er fortsatt mulighet for flere aktører å bli en del av regionens mest spennende tekniske miljø.

Noen av de som allerede har sikret seg plass er RingeriksKraft, Roar Jørgensen AS, Norconsult, ECT og Foreningen til Bægnavassdragets regulering.

Kontaktperson: Terje Dahlen terje@aka.no

Les mer om Hvervenmoen Næringspark her

Butikklokaler midt i hovedgaten i Brandbu sentrum

Beliggenhet: Storlinna 46, Brandbu. Lokalet ligger midt i hovedgaten gjennom sentrum av Brandbu.

Areal: Ca 930 m2, og 4 meter takhøyde.

Fasiliteter: Lokale over tre plan. Salgsareal i 1. etasje, kontor/spiserom og teknisk rom i 2. og 3. etasje. Gårdeier er fleksibel i forhold til å tilpasse lokalene til nye leietakere.

Beskrivelse: Et meget sentralt beliggende lokale i hjertet av Brandbu. Leiligheter i 2. og 3. etasje med egen inngang på baksiden av bygget.

Kontaktperson: Rolf Hammerengen rolf@aka.no

Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere Kontakt

 

 ,