Norhus vokser videre i HM49

 31. mai 2017

NorhusUtviklingsdirektør i AKA Terje Dahlen sammen med eier og eiedomsutvikler Erlend Søraker i Norhus.

Norhus har holdt til i HM49 siden 2011, og investerte i egen seksjon i bygget i 2015. Nå vokser selskapet videre – og har kjøpt ytterligere en seksjon i HM49.

-Vi har solid vekst og har rekruttert medarbeidere jevnt og trutt. Nå trenger vi rett og slett mer plass, og når muligheten til å kjøpe ytterligere en seksjon i HM49 bød seg slo vi til, sier eier og eiendomsutvikler Erlend Søraker i Norhus.

Søraker er svært godt fornøyd med å være en del av fellesskapet i HM49. -Vi har null bekymringer når det gjelder den daglige driften, i tillegg får vi mange verdifulle merverdier gjennom andre relevante fagmiljøer i bygget. Vi er rigget for fortsatt vekst. 

  

 

 -Vi gleder oss over at virksomhetene i HM49 vokser og lykkes, og Norhus er et veldig godt eksempel på en aktør som bidrar til et aktivt og pulserende liv i bygget, sier daglig leder i AKA AS Paal Haakensen.

Ombygging
Som en del av utvidelsen vil det bli gjennomført en ombygging av 1. etasjene i HM49, slik at Norhus kan koble sammen sine seksjoner i 1. og 2. etasje med intern trapp, samtidig som arealet utvides noe. Samtidig utvides arealet tilsvarende hos naboen, Ringbo BBL. Arbeidene settes i gang i juni og skal være ferdig tidlig i høst.

 Norhus skisse
Skisse på ferdig fasade etter innglassing av 1. etasje.
Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere
Kontakt