Nordens største dyrebutikkjede åpnet i Hønefoss

 8. juni 2017

Skiptvet med vind i seileneButikksjef Camilla Nymoen gratuleres med åpningen av driftsdirektør i AKA, Rolf Hammerengen.

Endelig nyåpning av den finske dyrebutikkjeden Musti ja Mirri. Etter en kort byggeperiode åpnet de i dag opp dørene i AKA Osloveien AS på Eikli i Hønefoss til sin 6. etablering i Norge.

På få uker har parkeringshuset i AKA Osloveien AS blitt bygd om til et topp moderne forretnings lokale, med god oppfølging fra AKAs prosjektansvarlig drift Morten Kristiansen, der Holtefjell har vært entreprenør. Musti-butikken er den største arealmessig i Norge så langt, med sine 400 m2.

 

Ringeriksregionens innbyggere viste tydelig sin interesse da daglig leder i Musti Erik Skjærstad åpnet butikken i dag.

De fleste Musti butikkene ligger i dag på kjøpesenter, beliggenheten i Hønefoss har en stor fordel med egen inngang og ikke minst stor gratis parkering.

 


Åpningstilbud med blant annet gratis fôr til de 100 første handlende kundene og 25 % på alle varer trakk tydeligvis mye folk tross den regnfulle formiddagen, de første kundene var allerede å registrere i god tid før åpningen klokken 1000.  Blant køer av skuelystne fremmøtte var også noen firbeinte som gledet seg over noen ekstra godbiter denne dagen.

 


Butikken skal være et one-stop-shops konsept hvor dyreeiere får kjøpt alt man trenger til dyrene sine. Da dyrefôr utgjør mer enn halvparten av omsetningen i bransjen har leverandørene Royal Canin, Eukanuba, Hills og Brit fått sine egne områder i butikken. 

 

 

Butikksjef Camilla Nymoen med sine 5 ansatte har blitt godt kjent i butikken de siste dagene og har gledet seg til å vise frem den flotte butikken. De har fått god veiledning av Nanna og Susanna fra Finland, som også har vært med å bygge opp de øvrige butikkene i Norge.

Den første butikken åpnet høsten 2016 i Bogstadveien i Oslo og med sin 6. butikk i Hønefoss er Musti godt i gang med å etablere seg i Norge.

 Musti ble etablert i 1988 og har i dag mer en 230 butikker, noe som gjør de til Nordens største butikkjede for kjæledyr. Kjeden er den fjerde største aktøren i Europa med mål om å bli størst i bransjen.

 


Bygningsmassen i «Osloveien» er nå på nærmere 8 000 kvadratmeter. Med nyetableringen av Musti blir Eikli et enda bedre handelspunkt med økt trafikk hos samtlige av områdets allerede godt etablerte aktører; Meny, Kiwi, Staples, Jysk, Nille og Vitusapotek. Vi håper med dette at alt skal ligger til rette for suksess for også vår nye leietaker og gleder oss til samarbeidet!  

AKA gratulerer Musti ja Mirri med nyetablering i Hønefoss!


Åpningstider: man-fre 9-20, lør 10-19.

 

www.musti.no

 
Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere
Kontakt