AKA feiret jubileum med 550 1. klassinger

 16. juni 2017

Skiptvet med vind i seilene

I forbindelse med AKAs 40-årsjubileum i 2017, ønsket vi å gi en gave til lokalsamfunnet. Dermed bestemte vi oss for å invitere alle regionens 550 førsteklassinger på forestilling med de superpopulære Rockefroskene.


 - AKA ble 40 år 1. februar i år – men vi feirer jubileet i hele 2017. I tillegg til intern feiring, hadde vi lyst til å finne på noe for barna her i området, forteller adm. sjef i AKA, Guro C. Thoresen. Det var broren Hallvard Thoresen, som er prosjektsjef i AKA, som kom på ideen med å invitere til gratis Rockefroskforestilling. - Vi synes umiddelbart at det var en god idé, sier Guro. - I tillegg til å gi en gave til barna, støtter vi også det lokale kulturlivet.

 

AKAs representanter. F.v. adm. sjef Guro C. Thoresen, driftskoordinator Anne Sofie Aasen og HR-ansvarlig Kathrine Kalager.


For å kunne glede alle syvåringene i Ringerike, Hole og Jevnaker, var det helt nødvendig med profesjonell hjelp. Det er TBA Arrangementer AS som hvert år setter opp blant annet Rockefroskene og Hønefossrevyen. De synes også ideen var hoppende god, og tok raskt på seg den relativt store oppgaven med å gjennomføre gratisforestillingen.

 

God stemning også bak scenen. 


- Dette ønsker vi at blir en tradisjon; en sponsordugnad for næringslivet i våre tre kommuner, forteller Hege Kjørstad i TBA. - Hadde det ikke vært gøy om alle våre 1. klassinger hvert år fikk dette tilbudet? Vi tror at en slik felles opplevelse skaper et godt grunnlag for videre trivsel på barneskolen. - Her blir alle inkludert! For det er faktisk slik at ikke alle har mulighet til å kjøpe seg slike opplevelser privat.

Fredag 16. juni var det endelig tid for at knallgrønne Pingla, Pelvis og Padda kunne ønske de nesten 600 fremmøtte velkommen til et show stappet med spenning, musikk og moro. AKA hadde kledd både seg selv og alle barna i kule Rockefroske-t-skjorter for anledningen, og var mer enn klare for en kjærlighetsfylt forestilling... Pingla møter nemlig sin drømmefrosk i årets forestilling<3

 

Aldri før har Rockefroskene hatt et så engasjert publikum.

 

Forestillingen spilles utendørs på brygga Glatved, og Hønefossen skaper et perfekt bakteppe for det grønne rocke-showet. Selv om været ikke viste seg fra sin aller beste side, var
stemningen på topp – og mer kan man vel egentlig ikke be om! Hundrevis av glade syvåringer sørget for en knall opplevelse for både små og store.

 

Populære Pingla sammen med Freddy Frosk.

 

For noen av barna var dette aller første møte med froskene, mens andre hadde vært på Rockefroskene mange ganger og skulle også se showet flere ganger i sommer. - Dette var kjempegøy, var uansett de mange barna enige om da froskene hadde takket for seg for denne gang.

Etter showet ble det utdelt, som seg hør og bør i en bursdagsfeiring, pølser og smoothie til alle. En sommerhilsen fra AKA i form av en tøff rockefrosk-drikkeflaske ble også med alle 1. klassingene hjem.

 

Showskolens flinke elever fortsatte jobben også etter forestillingen med utdeling av drikkeflasker og smoothie.

 

De populære Rockefroskene spiller i år sine forestillinger 9. til 25. juni. Ca. 3 500 mennesker fikk med seg forestillingen i fjor, og Pingla og de andre froskene og rumpetrollene er klare til å ta imot alle sammen også i år. Og enda litt flere.

Tusen takk til alle som var med og feiret AKAs 40- årsdag i dag! Vi håper dere hadde en fin dag!Helt til slutt vil AKA gjerne få gratulere Rockefroskene som denne uken signerte platekontrakt med Universal Music. Utrolig gøy! Finn de på Spotify og Youtube!

 

 
Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere
Kontakt