Det mest innholdsrike året i AKAs historie – så langt!
Fredag, 12. januar 2018.
I 2017 feiret AKA sitt 40- årsjubileum – blant annet med å gjennomføre totalt 45 eiendomskjøp! I tillegg er 8 eiendommer solgt. Jubileumsåret har vært AKAs mest innholdsrike år noensinne.
Les mer

 

Skifte av styreleder i AKA
Torsdag, 28. desember 2017.
Finn Grøstads samliv med AKA har vart mer enn 30 år. Det er mer enn de fleste ekteskap – og samlivet fortsetter, om enn litt mindre intenst.
Les mer

 

God jul og godt nytt år!
Tirsdag, 19. desember 2017.
AKA er i ferd med å legge bak seg sitt beste år i selskapets historie. 40-åringen strutter av energi og fremtidstro. Det gir grunn for tilfredshet og glede, men også til ettertanke.
Les mer

 

AKA kjøper 22 sentralt beliggende eiendommer
Lørdag, 16. desember 2017.
Et jubileumsår nærmer seg slutten og AKA kan endelig offentliggjøre kjøpet av en stor eiendomsportefølje. Samtlige av de 22 eiendommene har lange leiekontrakter med selskaper i Reitangruppen, blant annet Reitan Convenience. Med andre ord investeres det denne gangen i bensinstasjoner.
Les mer

 

AKA teller opp til jul
Torsdag, 07. desember 2017.
AKA har signert to nye eiendommer med totalt fire leietakere – Eurospar, Rusta, Jula og Coop Extra Bygg. Begge eiendommene befinner seg nord for Trondheim.
Les mer

 

Årets hyggeligste AKA- utflukt
Mandag, 04. desember 2017.
Å jobbe i AKA er spennende. Sammen får vi muligheten til å utrette store ting. Drømmejobben kommer likevel hvert år i desember – og jobben er viktig.
Les mer

 

Over 300 000 kvadratmeter utleid areal – og stadig voksende
Torsdag, 16. november 2017.
AKA kjøper nye 6 700 kvadratmeter handelseiendom. Arealet fordeler seg på tre bygg, to i Sogn og Fjordane og et i Nord-Trøndelag. Overtakelse er satt til 15. desember.
Les mer

 

Videre utvikling i Hvervenmoen Næringspark – ny storsatsing på trappene!
Tirsdag, 14. november 2017.
Næringsparken på Hvervenmoen har hatt en rivende utvikling – ikke minst etter etableringen av storhandel i 2016. Nå er AKA klare for neste byggetrinn, og sikter mot byggestart på 12 000 nye kvadratmeter med storhandel i løpet av 2018.
Les mer

 

Meget sentral tomt i Drammen legges ut for salg
Fredag, 10. november 2017.
Nærmere 7,5 mål tomt beliggende svært sentralt i Drammen er nå lagt ut for salg. Det er tomten til gamle Drammen Pølsemakeri som nå selges – og tilrettelegges for bolig- og kontorutvikling.
Les mer

 

 

Førsteklasses handelseiendommer til førsteklasses samarbeidspartnere Kontakt

 

 ,